Magyarország legkedveltebb regionális partyportálja  
  Home Partyinfó Fotók Letöltések Fórum
 
Rodrick: The United States http://keandra.in.net/ www.keandra.com But opponents of independence say Scotland would be worse off economically and have far less influence in the world if it went it alone. And | Jake: Photography http://apetube.in.net/ apetub The 5p charge is being introduced after the number of plastic bags used rose to seven billion a year – following a warning by ministers that if superma | Arron: What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? http://keezmovies.in.net/ keezmovies com Motherwell, who were without three key attacking players, had the perfect chance to | Spencer: We've got a joint account http://cliphunter.in.net/ cliphunter Medscape uses cookies to customize the site based on the information we collect at registration. The cookies contain no personally iden | Brayden: Do you know the number for ? http://nudevista.in.net/ nudevista "They're very close to each other," he said. "These are three very good bids. So it's not going to be easy for my colleagues to de | Seymour: What are the hours of work? http://xnxx-xnxx.space/ xnxx. These laws across the country written and paid for by the NRA are the worst pieces of legislation in years.Guns kill and the laws are so wide | Alvin: A few months http://dinotube.in.net/ dino tube.com Worse still, the uproar over the R-word drowned out the smarter and more important argument Bloomberg was trying to make: that de Blasio’s soak |
 
  Legnépszerűbb képeink:  
   
   
 
 
 
  2009-08-29 :: SYMA csarnok
T-Mobile Bónusz
 
  2009-08-20 :: M47 Disco
The Advent
 
  2009-08-14 :: Dance Tuning Disco
Nugeneration Festival
 
  2009-08-02 :: Zala Camping
Minimal alkotótábor
 
  2009-07-24 :: Dance Tuning Disco
Kecel - DTD Fesztivál
 
  2009-07-24 :: M47 Disco
DJ Link
 
  2009-05-16 :: Papp László Budapest Sportaréna
Sensation White
 
  2009-04-11 :: SYMA csarnok
Hyperspace
 

 
 
   
 
   
 
 
 


 

  Moti Brothers: Motivation album a Pure Substance-tól
 

:: Moti Brothers: Motivation album a Pure Substance-tól ::Napokban megjelent a második Moti Brothers album, amely beleillik a nyári hangulatú, de olykor érzelmes lemezes sorába. Már az első szerzői albumuk ( Kamistry ) sejtette, hogy ezek a srácok nem egy nyári producerek.

Hosszú és göröngyös út vezetett el a Moti testvéreknek idáig míg megjelent a második nagylemezük. Megannyi EP és válogatásra való felkerülés után összejött az anyag egy albumra, amelyre a Pure Substance le is csapott.

Ha végighallgatod a 10 trackes albumot lesz egy gondolatod, érzésed a lemezzel kapcsolatban. Nálam ez a gondolat a szerelem, és a lágy kifinomult érzésekről szóltak. Nagyon lágy hangok használata és a track címek legalábbis ezt engedik következtetni. A beatport szerint ez prog-house, de az alkotók szerint a deep ugyanúgy megvan benne. A táncparketteken a Kuala Lumpur és a Motivation trackek fognak pörögni minden bizonnyal.

Voltál már úgy, hogy hallottál egy tracket és elvitte a napod egy jobb irányba? Az album bővelkedik ezekben a trackekben, de a „húzónév” kétségtelenül a Heaven lesz a közönség körében. De nem csap a közönséget viszi el, hanem több sztár producer is elismerően nyilatkozott a hallott anyagról.

A Moti Brothers csatlakozott azon művészekhez akik óvják a környezetüket. A videót itt nézheted meg.

Egy kis ízelítőt találsz a duó myspace oldalán az albumból…

www.myspace.com/motibrothers 
  .Viktor.
 
 
 

 
 
 


 
 
 
Töltsd ki az alábbi mezőket, s üzeneted máris megjelenik a Partyscan Üzenőfalon :)
   
 

Feladó (max 16 kar.) :

 

Üzenet (max 200 kar.):

 


© 2004-2009 PARTYSCAN ONLINE support@partyscan.net
 
website monitoring Az oldal 0.006555 másodperc alatt jött létre