Magyarország legkedveltebb regionális partyportálja  
  Home Partyinfó Fotók Letöltések Fórum
 
#file_links["C:\Fr: Adult bеst cаnаdian frеe dating sitеs: http://ce.do/9Wx | #file_links["C:\Fr: Sех dating in thе UK | Girls for sex in thе UK: https://onlineuniversalwork.com/datingsexygirls464368 | #file_links["C:\Fr: Dating for sex | Facebook: http://yrntvafb.fb-marketplace-sales.site/bcf0af9 Adult number 1 dating app for android: http://mmwzjk.sospiscinalimpa.site/85a14e6e6 Beautiful girls for sex in your cit | 1: This message is to alert you that the Free 1-Year subscription of the SSL certificate (HTTPS) on your website is no longer valid. This means that hackers can now snoop in on your website easily. Onlin | #file_links["C:\Fr: Meet sexy girls in your city AU: http://hzsryej.yruieuk.xyz/ec75c4 Adult online dating swapping numbers: http://ozeakepl.belluga.xyz/4a1c26 Meet sexy girls in your city Canada: http://qvfdb.oxoo.s | http://biztehno.ru/: h6hfsd786gfjdu4o4ksj47sjkw28dk3fg67 http://biztehno.ru/ | #file_links["C:\Fr: Redirect dofollow backlinks are one of the most powerful SEO backlinks for ranking websites at top positions in any search engine. Rank any high competition keyword or new website with Powerful R |
 
  Legnépszerűbb képeink:  
   
   
 
 
 
  2009-08-29 :: SYMA csarnok
T-Mobile Bónusz
 
  2009-08-20 :: M47 Disco
The Advent
 
  2009-08-14 :: Dance Tuning Disco
Nugeneration Festival
 
  2009-08-02 :: Zala Camping
Minimal alkotótábor
 
  2009-07-24 :: Dance Tuning Disco
Kecel - DTD Fesztivál
 
  2009-07-24 :: M47 Disco
DJ Link
 
  2009-05-16 :: Papp László Budapest Sportaréna
Sensation White
 
  2009-04-11 :: SYMA csarnok
Hyperspace
 

 
 
   
 
   
 
 
 


 

  Tiësto biográfia
 

:: Tiësto Biográfia ::Tijs Verwest 1969. január 17-én született Bredában. A zene iránt már elég korán elkezdett érdeklodést mutatni, tizenkét éves korában már zenét írt. A '80-as évek végén egy kis bredai klubban játszott, a Spock-ban, minden hétvégén, 22 órától hajnali 4-ig. Mivel nem kellett más Dj-vel megosztania a keverőpultot, kedvére alakíthatta és fejleszthette stílusát.

Karrierje kezdetén new beat-et és acid house-t játszott, majd az 1990-es évek közepén átállt a trance műfajra. 1997-ben Arny Blinkkel megalapította a Black Hole Recordings nevű vállalatot, amely olyan listavezető mix összeállításokat dobott piacra, mint a Magik, vagy az In Search of Sunrise. A kiadó olyan magasságokba emelkedett, hogy Tiësto 2001-ben egy al-kiadót is indított, a Magik Muzikot.

Az igazi áttörést az 1999-es Innercity jelentette, ez volt az elso olyan nagyszabású rendezvény, ahol fellépett. „Az egy tökéletes szett volt egy tökéletes közönségnek.” -vélekedik Tijs. A megarendezvény után naptára azonnal betelt; fellépett a Love Parade-en, a Nature One-on, Trance Energy-n és jónéhányszor visszatért Ibiza szigetére is.

Az USA-ban is szerzodést ajánlottak neki, és a Summerbreeze jelentette Tiësto tengerentúli debütálását. Egy olyan mixalbumot készített, amely magában foglalta a Delerium csapat Silence (Sarah McLachlan vokáljával) címu remixét is. Ez volt az elso house track, amit napközben lejátszottak az észak-amerikai rádiók, és négy hétig bent tudott maradni az Egyesült Királyság tíz legjobb felvétele között, nem utolsó sorban harmadik helyezést ért el a Billboard dance chartján.

Toplistás számai, mint például a „Flight 643”, a „Lethal Industry”, a „Suburban Train”, a „Traffic” és az „Adagio For Strings”, melynek eredetijét Samuel Barber szerezte. A Flight 643-t szavazták meg a ID&T rajongók minden idők második legmeghatározóbb dance számának. A Lethal Industry az egyike a trance műfajt leginkább megjelenítő daloknak, a Traffic pedig az első olyan szám, amely 23 év után felkerült ebben a stílusban a holland listák első helyére. Samuel Barber Adagio for Strings c. szerzeményének remixével nyitotta meg 2003-as koncertjét, máig legemlékezetesebb fellépését, a holland Gelredome-ban adta, 25 ezer ember előtt.

Pályafutásának csúcsa kétségtelenül a 2004-es athéni olimpia nyitó ceremóniája volt, ahol élőben zenélhetett az Atléták Parádéján, emberek milliárdjai előtt. Ebben az évben adta ki harmadik nagylemezét a Just Be-t, melynek címadó dalában Kirsty Hawkshaw vokálozik, és amely zenével Tiësto nyitott a Pop stílusirányzat felé.

Tiësto volt az első DJ, akinek stadionbéli fellépésére több ezer jegyet adtak el. 2003. május 10-én 25 ezer ember előtt lépett fel. Egész estét betöltő műsora a Tiësto in Concert címet viselte, melynek 2004-es folytatása minden korábbi várakozást túlszárnyalt. A korábbihoz képet egy egész hétvégén keresztül, két alkalommal (2004. okt. 29. és 30.) töltötte meg Hollandia egyik legnagyobb stadionját, a Gelredome-ot. Majd rövid egy héttel később Belgiumban (Hasselt, 2004. november 6.) lépett fel hasonlóan teltházas közönség előtt.

2006 májusában Tiësto úgy döntött, hogy a Dance4Life alapítvány világnagykövete lesz, és jelentős energiát és időt fektet a jótékonyság azon fajtájába, amiben tényleg magára találhat. Rögtön szóba került egy Dance4Life himnusz megalkotása, melynek eredménye egy dal a Faithless frontemberével, Maxi Jazz-zel.

2007-ben elindította saját, hetente jelentkező rádióműsorát Club Life címmel és elkészítette negyedik nagylemezét, az Elements of Life-ot. Az album a holland album chart, és „Billboard Top Electronic Albums” dobogósa lett, valamint a legjobb album kategóriájában Grammy-díjra is jelölték.

2009-ben Tiësto csillaga még mindig ragyog! Számos turné után folytatja 2008-ban indított világkörüli turnéját, és az év közepén új szerzői albummal lepi meg rajongóit...

Dance4Life

Tiësto a Dance4Life, AIDS ellen küzdő jótékonysági szervezet nagykövete lett. A művész így vallott döntéséről 2006-ban: “Művészként körbeutaztam a világot, és számtalan dolgot sikerült elérnem a karrierem során. Az Olimpiai Játékok nyitórendezvényén való fellépéstől kezdve, egészen odáig, hogy én voltam az első olyan dj, aki képes volt megtölteni egy stadion nagyságú rendezvényt. A legfontosabb számomra mégis az maradt, hogy a világ minden tájáról kapcsolatban vagyok emberekkel. A zenémen keresztül kommunikálni tudok velük. Hiszek abban, hogy a zene egy univerzális nyelv. Magánemberként mindig is pártoltam a jótékonysági mozgalmakat. Nagyon sok segélyszervezet felkért arra, hogy legyek a jótékonysági nagykövetük. Volt mikor beleegyeztem, de igazán egyikről sem éreztem, hogy valóban az én szívügyem lenne.

Nem találtam olyan jótékonysági mozgalmat, amely utat engedett annak, hogy magánemberként és művészként is elmélyülhessek benne. Egészen addig míg a Dance4Life-ra rá nem bukkantam. E szervezet mögött álló emberek lelkesedése, együttérzése és az, ahogyan megvalósítják álmaikat, engem is ösztönöz és az Ő álmaik mára már az én álmaimmá is váltak. A Dance4Life erőteljesen és hatékonyan ragadja magával a fiatalokat, hogy tegyenek valamit a HIV / AIDS elleni küzdelemben. A fiatalság számára vonzó, hogy tehetnek saját magukért valamit, és az, hogy jutalmat kapnak, ha valami látványos dolgot cselekednek az ügy érdekében. A komoly tartalom és a szórakoztatás keveréke biztosítja a Dance4Life számára a fiatalok mozgósítását.

A következő Dance4Life akciókat a világ minden táján egy időben rendezik meg, és audiovizuális úton egymással műholdas kapcsolatban vannak. A Hollandiában táncoló iskolás gyerekek így televízión nézhetik a Dél–Afrikában táncoló társaikat. Milliós számú nézőközönség láthatta a Dance4Life-nak szentelt tévéadást. A résztvevő fiatalság összessége bekapcsolódik a Dance4Life iskolai projektjeibe. A mozgalom a 2004-es kezdet óta aktívan jelen van három kontinensen, Afrikában, Ázsiában és Európában. További 10 különböző országban fog bemutatkozni és úgy döntöttem, hogy én leszek az utazó nagykövetük! Ez azt jelenti, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a Dance4Life még nagyobb sikereket érjen el. Fel fogok lépni a rendezvényeiken, producere leszek a 2006-os himnuszukat, és része leszek hatalmas médiakampányuknak, hogy különféle módokon terjeszthessem az üzenetüket: Állj fel és táncolj, állítsd meg az AIDS-t, táncolj az életért! "

2006-ban résztvevő országok: Tanzánia, Kenya, Indonézia, Etiópia, Anglia, Oroszország, Németország, Vietnam, Dél-Afrika és Hollandia.

A Dance4Life a „STOP AIDS NOW” és a MY Body megrendezésében lesz jelen ezeken a helyeken. Az összes pénzt, ami összegyűlik a projekt folyamán az NGO (az ENSZ egyik szervezete) fogja elkölteni, azzal a céllal, hogy az AIDS megelőzésére felhívja a fiatalok figyelmét, és figyelmeztessen a veszélyeire azokban az országokban, ahol ez a fertőzés leginkább terjedőben van.

Címek, Díjak, Jelölések
Címek:
 • 2000 - DJ Mag Top 100 DJ Ranking: 24th (debut)
 • 2001 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 6th
 • 2002 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 1st
 • 2003 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 1st
 • 2003 - 40th greatest Dutch citizen of all time
 • 2003 - Officer of the Order of Orange-Nassau
 • 2004 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 1st
 • 2005 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 2nd
 • 2006 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 3rd
 • 2006 - International Dance4Life Ambassador
 • 2007 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 2nd
 • 2008 - Beatport Beatport Music Award: 2nd Best Trance Artist
 • 2008 - DJMag Top 100 DJ Ranking: 2nd
 • 2009 - Mix Mag's #1 DJ of 2008
Díjak:
 • 1999 - Gold Sales Award (Gouryella)
 • 2000 - Gold Sales Award (Walhalla)
 • 2002 - Zilveren Harp Music Award
 • 2002 - Lucky Strike Dance Award
 • 2002 - Dutch Popprijs
 • 2002 - Ibiza DJ Award: Best International DJ Trance
 • 2003 - World Dancestar Award U.S.A.: Best International DJ
 • 2003 - ID&T Dutch DJ Award: Best Dutch DJ by professional jury
 • 2003 - ID&T Dutch DJ Award: Best Dutch DJ by audience
 • 2003 - Radio 538 Dance Award: Radio 538 Dutch Audience Edison
 • 2003 - TMF Award Holland: Best Dance Act National
 • 2003 - TMF Award Holland: Best National DJ
 • 2003 - TMF Award Belgium: Best Dance International
 • 2003 - MTV Europe Music Awards: Best Dutch Act
 • 2003 - BG Magazine Award: Best Club/Trance/Hardhouse DJ
 • 2003 - Mixmag Award: Best Resident Ibiza
 • 2004 - ID&T Dutch DJ Award: Best Dutch DJ by audience
 • 2004 - Buma/Stemra Sound of Silence Award
 • 2004 - TMF Award Belgium: Best International DJ
 • 2004 - World Music Award: World's best selling Dutch artist
 • 2004 - Ibiza DJ Award: Best International DJ Trance
 • 2004 - TMF Award Holland: Best National DJ
 • 2004 - TMF Award Holland: Best Dance Act National
 • 2004 - WMCAwards Miami: Best International DJ
 • 2004 - DJUK awards: best DJ
 • 2005 - 3 FM Award: Best Dance Artist
 • 2005 - Release Dance Award: Best Trance/Progressive artist
 • 2005 - Release Dance Award: Best International DJ
 • 2005 - TMF Belgium: Best International DJ
 • 2005 - Dance Music Award Germany: Best Trance Artist
 • 2005 - WMC Awards Miami: Best Producer
 • 2005 - WMC Awards Miami: Best Hi-NRG / Euro track
 • 2005 - WMC Awards Miami: The Ortofon Best European DJ 2004
 • 2005 - WMC Awards Miami: Best Producer 2004
 • 2005 - TMF Award Holland: Best Dance National
 • 2005 - TMF Award Holland: Radio 538 single of the year
 • 2005 - TMF Award Holland: Lifetime Achievement
 • 2005 - Edison Music Award: Best dance album – Just Be
 • 2006 - TMF Awards Belgium: Award for Lifetime achievement
 • 2006 - TMF Awards Belgium: Best Dance
 • 2006 - TMF Awards Belgium: Best remixer
 • 2006 - 3 FM Awards: Best Dance Artist
 • 2006 - Canadian Golden Award (Tiësto In Concert 2 DVD)
 • 2007 - WMC Awards Miami: Best Progressive House/Trance Track (Dance4Life)
 • 2007 - WMC Awards Miami: Best Ortofon Global DJ 2006
 • 2007 - WMC Awards Miami: Best Full Length DJ Mix CD (In Search of Sunrise 5: Los Angeles)
 • 2007 - Radio 3FM Awards: Best Dance artist
 • 2008 - BUMA golden harp award 2007
 • 2008 - Dutch BUMA export award
 • 2008 - WMC Awards Miami: Best Global DJ
 • 2008 - WMC Awards Miami: Best Full Length DJ Mix CD (In Search of Sunrise 6: Ibiza)
 • 2008 - Ibiza DJ Award: Best International DJ
 • 2008 - Best International DJ at the DJ Awards
Jelölések:
 • 2002 - Best Progressive DJ at the DJ Awards
 • 2004 - Best Trance DJ at the DJ Awards
 • 2005 - Best Trance DJ at the DJ Awards
 • 2006 - Best Trance DJ at the DJ Awards
 • 2007 - Best Dutch & Belgian Act at the MTV Europe Music Award 2007
 • 2007 - Best Dance at the TMF Awards
 • 2008 - Best Electronic/Dance Album at Grammy Awards for Elements of Life
 • 2008 - WMC Awards Miami: Best European DJ
 • 2008 - WMC Awards Miami: Best Producer
 • 2008 - Beatport Music Awards: Best Trance Artist
 • 2008 - World Music Award: Best DJ
 • 2008 - Best Trance DJ at the DJ Awards
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best Progressive House/Trance Track (Imagination (Tiësto Remix))
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best European DJ
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best Global DJ
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best Full Length DJ Mix CD (In Search of Sunrise 7: Asia)
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best Podcast (Tiësto’s Club Life)
 • 2009 - WMC Awards Miami: Best Artist (Solo)
Megjelenések, mixlemezek, albumok
Studio albums:
 • 2001: In My Memory Gold Certification NVPI (2006)
 • 2004: Just Be Gold Certification NVPI (2004)
 • 2004: Parade of the Athletes Gold Certification NVPI (2005)
 • 2007: Elements of Life Gold Certification NVPI/IFPI (2007)
 • 2009: TBA
Remix Albums:
 • 2006: Just Be: Remixed
 • 2008: Elements of Life: Remixed
From 1990's:
 • 1995: Forbidden Paradise 3: The Quest for Atlantis
 • 1995: Forbidden Paradise 4: High as a Kite
 • 1996: Forbidden Paradise 5: Artic Expedition
 • 1996: Lost Treasures: Isle of Ra
 • 1996: Lost Treasures: Concerto for Sonic Circles
 • 1996: Forbidden Paradise 6: Valley of Fire
 • 1997: Magik One: First Flight
 • 1997: Lost Treasures: Creatures of the Deep
 • 1998: Forbidden Paradise 7: Deep Forest
 • 1998: Space Age 1.0
 • 1998: Magik Two: Story of the Fall
 • 1998: Magik Three: Far from Earth
 • 1998: Global Clubbing: The Netherlands
 • 1999: Space Age 2.0
 • 1999: Magik Four: A New Adventure
 • 1999: In Search of Sunrise
From 2000's:
 • 2000: Magik Five: Heaven Beyond
 • 2000: Magik Six: Live in Amsterdam
 • 2000: Summerbreeze
 • 2000: In Search of Sunrise 2
 • 2001: Revolution
 • 2001: Magik Seven: Live in Los Angeles
 • 2002: In Search of Sunrise 3: Panama
 • 2004: Nyana - Gold Certification NVPI (2004)
 • 2005: In Search of Sunrise 4: Latin America - Gold Certification NVPI (2005)
 • 2006: In Search of Sunrise 5: Los Angeles - Gold Certification CRIA (2007)
 • 2007: In Search of Sunrise 6: Ibiza - Gold Certification CRIA (2008)
 • 2008: In Search of Sunrise 7: Asia
DVDs:
 • 2003: Another Day at the Office
 • 2003: Tiësto In Concert - Gold Certification NVPI (2004)
 • 2004: Tiësto In Concert 2 - Gold Certification NVPI/CRIA (2005)
 • 2008: Copenhagen: Elements of Life - Gold Certification CRIA (2008)


 
  .Viktor.
 
 
 

 
 
 


 
 
 
Töltsd ki az alábbi mezőket, s üzeneted máris megjelenik a Partyscan Üzenőfalon :)
   
 

Feladó (max 16 kar.) :

 

Üzenet (max 200 kar.):

 


© 2004-2009 PARTYSCAN ONLINE support@partyscan.net
 
website monitoring Az oldal 0.006709 másodperc alatt jött létre